Pages

Powered by Blogger.
2
Jan
0




Ypologise to idaniko varos - ιδανικό βάρος

Idaniko Varos - Ipologismos

Ύψος (σε cm):
Φύλο: Άνδρας Γυναίκα
Κανονικό Βάρος (kg):
Ιδανικό Βάρος (kg):
0
Wednesday, January 2, 2013

Idaniko Varos - Τέσσερα μικρά κολπάκια

 Τέσσερα μικρά κολπάκια για να πετύχετε το ιδανικό βάρος - Idaniko varos .

1. Φάτε 5-6 μικρά γεύματα την ημέρα.

Η πρώτη του γρήγορη απώλεια βάρους ιδέες μας έχει touted από πολλούς εμπειρογνώμονες διατροφής, ως ενός από τους καλύτερους τρόπους για να χάσετε βάρος. Τρώτε μικρά γεύματα συχνά βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων της ινσουλίνης σας - που ρυθμίζουν την απελευθέρωση της ινσουλίνης είναι ένα από τα βασικά κλειδιά για την επιτυχή απώλεια βάρους. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η τακτική χρήση των ευκαιριών που βόσκουν βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού - το σώμα σας δεν παίρνει ποτέ πεινασμένοι και δεν θα πέσει σε κατάσταση πείνας του, μια φυσική αντίδραση που προστατεύει τον οργανισμό από την πείνα με τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος.

2. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε υψηλής θερμιδικής αξίας ποτά σας μόνο στο πρωινό.

Γρήγορη απώλεια βάρους ιδέες δεν έρχονται πιο απλό από αυτό - Θα πρέπει να εξαλειφθούν όλα τα ροφήματα υψηλής θερμιδικής αξίας από τη διατροφή σας. Η μία φορά θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση είναι όταν κατά τη διάρκεια του πρωινού μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι από το αγαπημένο χυμό φρούτων σας - ιδανικά ακόμα και αυτό θα εξαλειφθεί, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να μην παρασυρόμαστε να αρχίσει με. Θα πρέπει να πίνετε νερό όλη την ημέρα, αυτό θα σας βοηθήσει να εξαλείψει πολλές από τις περιττές θερμίδες που καταναλώνει κανονικά. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι θερμίδες που περιέχονται σε αναψυκτικά και χυμούς δεν προκαλούν μια αίσθηση πληρότητας με τον τρόπο που κάνει τα τρόφιμα και ότι αυτό καθιστά ακόμη πιο εύκολο να πέσουμε στην κακή συνήθεια της κατανάλωσης τους μαζικά

3. Τρώτε πιο αργά.

Αυτό είναι ίσως το πιο κάτω βαθμολογία της γρήγορης απώλειας βάρους ιδέες μας. Ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών επιβεβαιώνουν ότι μόνο με τρώει πιο αργά, θα καταναλώνουν φυσικά λιγότερες θερμίδες - μερικές από αυτές τις μελέτες έχουν δείξει ότι όσο το 20 κιλά μπορεί να χαθούν κατά τη διάρκεια ενός έτους μόνο με τη χρήση αυτής της τεχνικής! Τρώτε πιο αργά εξασφαλίζει ότι ο εγκέφαλός σας σας έχει το χρόνο να εγγραφούν ότι είστε πλήρως - αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 20 λεπτά γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη ότι παίρνετε το χρόνο σας.

4. Το μπλε είναι το χρώμα.

Εδώ είναι ένα ακόμη από ασυνήθιστες ιδέες γρήγορη απώλεια βάρους μας. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι μπλε χρώμα λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης - γνωρίζοντας αυτό, δεν είναι συν-επίπτωση που βλέπουμε σχεδόν καθόλου εστιατόρια fast food είναι διακοσμημένα σε μπλε! Σκεφτείτε το? McDonald 's - κόκκινο και κίτρινο, μετρό - πράσινο και κίτρινο, KFC - κόκκινο και άσπρο, Pizza Hut - κόκκινο, κίτρινο και μαύρο, Burger King - πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα, και ούτω καθεξής. Σερβίρετε τον εαυτό σας γεύματα σε μπλε πιάτα και να χρησιμοποιήσετε ένα μπλε τραπεζομάντιλο για να καλύψει το τραπέζι σας, αποφύγετε αντίθετα χρώματα, όπως κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί στην τραπεζαρία σας.

Έτσι εκεί το έχετε, 4 γρήγορες ιδέες απώλειας βάρους για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας βάρος απώλεια. Φυσικά η απώλεια βάρους είναι ένα πολύπλοκο θέμα και να καλύψει στο ακέραιο είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής του παρόντος άρθρου, υπάρχουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τις πιθανότητές σας μιας επιτυχούς αποτελέσματος. Μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες εκεί έξω για να σας βοηθήσει να πάρει το σχήμα πρέπει να είναι ακραία απώλεια βάρους, είναι εντελώς δωρεάν και δεν δίνει συμβουλές-ανοησίες και ένα τεράστιο αριθμό γρήγορες ιδέες απώλειας βάρους. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο και να μάθετε για τον εαυτό σας!



Άρθρο Πηγή: http://EzineArticles.com/1411428
Μετάφραση: Idaniko varos

0 comments:

Post a Comment